Wij worden Franks Spullen Meubel Outlet

Er staat iets groots te gebeuren bij Franks Spullen!

Wat begon als een hobby in een eenvoudige container in de achtertuin, groeide binnen enkele jaren uit tot dé naam als het gaat om tweedehands spullen op het eiland. We hebben met veel enthousiasme ons steentje bijgedragen aan de circulatie van goederen op het eiland. Van restaurants en hotels tot particulieren en faillissementen: allemaal fungeerden ze als leveranciers van unieke vondsten, die onze klanten konden kopen via onze webshop en winkel.  

Vanaf 2022 heeft er een verschuiving plaatsgevonden in onze winkel. Waar we eerst enkel tweedehands deden, is de verdeling gegroeid naar 50% tweedehands en 50% nieuw. Recentelijk hebben we de knoop doorgehakt: we gaan volledig voor nieuw, en we introduceren ons gloednieuwe concept: Franks Spullen Meubel Outlet.

logo nieuwe winkel

Waarom deze stap? Omdat we geloven dat we de mogelijkheid hebben om moderne, hoogwaardige meubels en accessoires aan te bieden voor superscherpe prijzen die rond het prijsniveau van Nederland liggen (en niet de bekende 'eilandprijzen'). Onze focus is in eerste instantie natuurlijke mango houten meubels, eigentijdse stoelen en verfrissende, goed bijpassende woonaccessoires. 

Wat betekent dit precies? Onze bedrijfsnaam blijft hetzelfde - Franks Spullen - en ook onze vertrouwde locatie blijft ongewijzigd. Echter, de winkel krijgt een andere look, we zullen iets compacter worden als bedrijf en een aantal processen worden anders ingericht. Om dit alles te realiseren, gaat de winkel in oktober 1 maand dicht. 1 november 2023 opent Franks Spullen Meubel Outlet weer haar (vernieuwde) deuren!

Om de winkelervaring nog toegankelijker te maken, ondergaat ook onze webshop, www.franksspullen.com, een complete rebranding. Hiermee wordt het bestellen van meubels en accessoires nog eenvoudiger, allemaal binnen handbereik in onze vernieuwde winkelomgeving.

En al die leuke tweedehands dingen dan? We hebben deze knoop natuurlijk niet zomaar doorgehakt! Gelijktijdig is er een alternatief voor de tweedehands business gezocht en die is gevonden bij onze medewerkers en transport partner: Cokkie, Claudia en Shamir gaan samen een eigen BV starten en door met al die leuke tweedehand items. Zij worden een compleet zelfstandig bedrijf, los van Franks Spullen, maar blijven wel bij ons op het terrein. Ook zij gaan 1 november open.

Laatste toevoeging Zoals vele inmiddels weten, is er ook op medisch vlak veel gebeurd bij ons de afgelopen jaren. Uiteraard heeft dit sterk bijgedragen aan de keuzes die wij nu maken. Ze zeggen wel eens dat alles ergens goed voor is. In ons geval hebben de medische omstandigheden ons geinspireerd dit concept in elkaar te draaien. Dat maakt ons, na alle medische uitdagingen, extra enthousiast over deze nieuwe stap!

We willen graag al onze klanten, partners en supporters bedanken voor de steun die we door de jaren heen hebben gekregen. Samen gaan we een leuke nieuwe fase in!

handtekening