Tweedehands en nieuw horeca meubilair - Willemstad, Curacao – Franks Spullen

U heeft een Restaurant

U heeft meubilair nodig

Bij Franks Spullen hebben we de grootste voorraad restaurant meubilair van het eiland. Merken als Satelliet en DeArend hebben wij altijd op voorraad. Daarnaast bieden wij ook Werzelit tafelbladen aan, RVS tafelpoten, borden, bestek, (Villeroy & Boch) servies en nog veel meer. Het meeste is tweedehands in zeer nette staat. Op deze website vindt u een groot deel van ons aanbod. We hebben nog meer! Bezoekt u onze winkel in Salina om alles te bekijken wat we hebben. 

Ga naar het online restaurant aanbod --> 

Wilt u nieuw meubilair?

Dan kunnen we u helpen met een maatwerk offerte in samenwerking met onze partner in Nederland. Zij kunnen alles bestellen wat u nodig heeft, bij o.a. restaurant leveranciers als DeArend en Satelliet. 

Het voordeel van nieuwe items kopen via Franks Spullen, is dat we meteen een deal kunnen maken betreffende het oude meubilair. We leveren bij u de nieuwe items en nemen direct het oude mee.  Op deze manier helpen wij u met het totaal pakket aan vraagstukken rondom de aanschaf van nieuw meubilair: de bestelling, de levering en het afvoeren van het oude meubilair. Zonder dat het u extra geld kost, maar juist korting oplevert! 

Wilt u restaurant / horeca meubilair of servies verkopen?

Ook dan kunt u bij ons terecht. Graag komen wij dan met u in contact om door te nemen waar het om gaat en wat de mogelijkheden zijn!