Wie zijn wij?

Met een klein maar heerlijk enthousiast team kopen wij tweedehands en outlet partijen in en verkopen we deze in onze loods in Dominguito.
Dit enthousiasme is in 2017 begonnen met Frank. In 2016 nieuw aangekomen op het eiland wilde hij iets te doen hebben. Hij kocht dingen op in Nederland en Curacao en verkocht deze vanuit de garage achter in de tuin. In oktober 2017 werd die garage een ruimte van 30m2 in Salina en stapte ook Angela in. In februari 2018 kwam er de kans om te verhuizen naar 200m2 tegenover de 30m2 loods. Die kans hebben we met de fingers crossed en vol enthousiasme aangegrepen. In 2020 was dit uitgegroeid naar 9 ruimtes op hetzelfde terrein en werkten er meerdere enthousiastelingen bij Franks Spullen. Dat was het moment dat het tijd werd te verhuizen naar de Granaatappelweg ;-)

We verkopen meubels, accessoires, horeca meubilair en van alles wat verder als grote partij op ons pad komt: bouwmaterialen, kleding, 150 dekbedden of complete (volle) loodsen van 2000m2 die moeten worden uitgeruimd.
We richten ons daarbij hoofdzakelijk op items van het eiland. Import is prijzig en we zijn er van overtuigd dat er genoeg leuke, mooie en kwalitatief goede items voor handen zijn op Curacao zelf. Als de roulatie maar wordt gestimuleerd. Precies dat is wat wij doen!

Franks Spullen

Geschikt voor Curacao

Wij richten ons op meubilair dat specifiek geschikt is voor het klimaat van Curacao. Veel is dat namelijk niet. Door de jaren heen hebben we geleerd wat wel en niet duurzaam is hier. Beinvloed door het weer, stroomsituaties en zelfs hoe er wordt schoongemaakt!

Inboedels opkopen

Onze core business is het leeghalen van volledige woningen. Omdat de eigenaar het eiland verlaat of anders gaat wonen. Ideaal voor personen die een probleem hebben in de vorm van tijd, geen zin of mogelijkheden om dit zelf te doen.

Alles met passie

We zijn een klein team met passie voor het tweedehands vak en de partijenhandel. We hebben een paar regels moeten creëren om ons bestaan op lange termijn te kunnen borgen. Verder worden we vooral blij van iedereen die met een lach op zijn gezicht onze loods verlaat.

Grote projecten

Het hoofdkantoor van Insel Air, een volle loods van 2000m2 in Zeelandia, Banco di Orinoco in Punda, Margarita Appartments (42 studentenkamers): we did it! In een korte tijd een grote ruimte leeg moeten krijgen EN nog geld toe krijgen ook? Bel ons!

Het team!

AngelaEigenaar en allround medewerker

ClaudiaWinkel & projecten

AgeethWinkel & Admin

Shamir & CokkieOnmisbare allround spierbundels

FrankNaamdrager & projecten

Links: TonyNog zo'n onmisbare spierbundel