Als je losse spullen hebt om te verkopen of enkele items (zeg alles anders dan een volledige inboedel), dan hebben wij de mogelijkheid dat je deze items zelf, op afspraak (!) naar de winkel brengt. Hoe werkt het? 

Zelf naar de winkel brengen

Neem contact met ons op om door te nemen om welke items het gaat en vooraf een indicatie van een bedrag te krijgen (dit om te voorkomen dat je voor niks alles inlaad en naar ons toe komt, dat zou zonde zijn van de tijd, brandstof en moeite!). 

We maken een afspraak wanneer je bij je ons langs kunt komen. Wij zorgen dan dat het geld voor je klaar ligt of wordt over gemaakt per bank. Het definitieve bedrag bepalen wij als we het item in het echt zien en het is in de staat zoals vooraf besproken aan de hand van de foto's. 

Note: wij zijn een opkoper van spullen en verkopen deze items in onze winkel voor de gangbare marktprijzen zoals ook op Facebook staan (of lager). Dat betekent dat wij nooit voor deze Facebookprijzen kunnen inkopen. We zijn een bedrijf, met kosten en moeten een marge kunnen hanteren bovenop de inkoopprijs. Als je denkt dat 800 naf een reële vraagprijs is op Facebook / in de markt, verwacht deze prijs dan niet van ons te krijgen. Waar we je wel mee helpen; is een betrouwbare en snelle transactie waarmee je snel en makkelijk van je item(s) af bent!