Als je losse spullen hebt om te verkopen of enkele items (zeg alles anders dan een volledige inboedel), dan bieden wij 2 mogelijkheden: 

  1. Je brengt de items op afspraak (!) zelf naar de winkel
  2. 1x per maand maken wij een ronde met onze truck. We komen op die dag het item bij je ophalen

Hoe werkt het? 

Zelf naar de winkel brengen

Neem contact met ons op om door te nemen om welke items het gaat en vooraf een indicatie van een bedrag te krijgen (dit om te voorkomen dat je voor niks alles inlaad en naar ons toe komt, dat zou zonde zijn van de tijd, brandstof en moeite!). 

We maken een afspraak wanneer je bij je ons langs kunt komen. Wij zorgen dan dat het geld voor je klaar ligt of wordt over gemaakt per bank. Het definitieve bedrag bepalen wij als we het item in het echt zien en het is in de staat zoals vooraf besproken aan de hand van de foto's. 

Meedoen aan de maandelijkse ronde 

Wij komen naar je toe! 1x per maand maken wij een ronde over het eiland om losse items op te halen bij klanten. Dit is op 1 dag die wij bepalen en zo efficiënt mogelijk indelen. Het rijden voor losse items is (helaas) duur namelijk. Maar gezien de grote vraag ernaar hebben we besloten het toch te gaan doen. 

Hoe doe je mee?

  • Stuur ons een bericht met goede foto's van het item / de items 
  • We nemen samen met je door of het in aanmerking komt voor onze ronde en wat we er voor kunnen bieden
  • Afhankelijk van de hoeveelheid en hoogte van het bedrag nemen we het geld contant mee, werken we in constignatie of maken we het achteraf over (je ontvangt dan van ons een ontvangstbewijs)
  • Voila!

Voorwaarden deelname:

  • Op de vooraf aangekondigde dag/tijd moet je er echt zijn. We wachten niet voor de deur als je ' om de hoek '  bent en komen ook niet terug als je helemaal niet thuis bent. Het fijnste is als je goed telefonisch bereikbaar bent zodat we je 10-15 van te voren kunnen bellen. 
  • De items moeten compleet en heel zijn. Geen bed zonder bodem, banken met kapotte kussens etc. 
  • De items moeten pak klaar (en indien nodig gedemonteerd) voor onze mannen klaarstaan. Er is op de rit geen tijd om items uit te moeten bouwen, verplaatsen of te demonteren. 
Eerstvolgende datum
Dinsdag 18 mei