Inboedel verkopen – Franks Spullen

Spullen verkopen

Wij werken op projectbasis. Alle inkopen die wij doen, zijn gekoppeld aan een project. Bijvoorbeeld het leeghalen van een bedrijf, restaurant of een volledige woning in een keer. 

Deze projecten kenmerken zich door een probleem bij u. U heeft geen tijd, onvoldoende mankracht, een deadline of er is sprake van een faillissement wat u moet afwikkelen. Wij kunnen dan helpen van A t/m Z,  tot aan het veegschoon opleveren van de ruimte en het afvoeren van al het afval.

Dus heeft u een project waar wij mogelijk mee kunnen helpen? Dan komen wij graag in contact!

 • Stuur dan svp foto's naar info@franksspullen.com, via Facebook Messenger of de Whatsapp chat op deze pagina. Voeg hier de volgende informatie aan toe:
  • Omschrijving van het project
  • In welke regio/wijk de spullen staan
  • Wat uw deadline is
  • Uw telefoonnummer
 • Wij bekijken uw informatie en als we een mogelijkheid zien om zaken te doen, dan maken we graag een afspraak met u.
 • Tijdens deze afspraak komen we bij u langs om alle items te bekijken, een aanpak door te spreken en prijzen af te stemmen. Houdt u er rekening dat onze projectkosten verwerkt zijn in het bod dat wij u doen voor de spullen. 

U heeft 1 of enkele items te koop

Heeft u 1 of enkele items waar u echt heel graag vanaf wilt en u bent in de gelegenheid deze zelf te brengen? Stuurt u ons dan een foto per mail of Facebook. Wij bekijken of we iets voor u kunnen betekenen op dat moment. Maar kunnen u niets vooraf beloven of garanderen.

FAQ's

Koopt u ook kinderkleding en speelgoed? 
Wel als ze onderdeel zijn van een complete inboedel. Niet als enige of losse items

Ik kan de items ook zelf verkopen maar wil gewoon eens weten wat jullie ervoor bieden
Als u de items zelf kunt verkopen, dan levert u dit altijd meer op dan wanneer wij ze van u kopen. Onze 'verhuis- en opruim service' zit verwerkt in ons bod, daarnaast moeten wij natuurlijk ook nog een marge kunnen maken in onze winkel. Als u het project graag wilt uitbesteden en bereid bent op de verkoopprijs in te leveren in ruil voor het gemak van deze uitbesteding, dan horen wij graag van u! 

Koopt u ook auto's
Nee wij kopen geen auto's over. Daarvoor beschikken we over te weinig technische auto kennis en we willen onze kopers wel eerlijk kunnen informeren over de betrouwbaarheid van een product. 

Ik heb een bedrijfsruimte van 1000m2 en dat is echt een grote chaos van stoffige meubels, doen jullie dat ook? 
Kom maar op! 

Werken jullie in consignatie?
Wij werken zo min mogelijk in consignatie. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en is alles meteen afgehandeld. Helemaal als u het eiland af gaat is dat wel zo prettig.

Soms vraagt een item of grootte van een partij echter wel om een 'in consignatie' constructie. Dat bespreken we dan meteen met u op het moment dat we u een bod doen voor de goederen. 

Hoe bepalen jullie de waarde van items? 
Wij zijn dagelijks actief met het monitoren van de prijzen van goederen op Curacao en in Europa. Daarnaast is Google onze grote vriend :-)

Ik wil tot de dag van vertrek graag in mijn eigen bed slapen, kan dat? 
Yes, dat kan! Het gebeurt vaak dat het ophalen van de inboedel in 2 delen plaatsvind, waarbij de essentiële zaken als bed en koelkast op de dag van vertrek worden opgehaald.