Inboedel verkopen – Franks Spullen

Inboedel verkopen

Verkopen aan Franks Spullen. Hoe werkt dat?

Wij kopen grote partijen producten in één keer. Zowel van bedrijven als particulieren. Het aantal is erg belangrijk. Heeft u iets te koop? Bijvoorbeeld 20 bureaus? 10 bedden? Of alles in uw huis tegelijk omdat het huis snel leeg moet en u zelf geen tijd of zin heeft in een porch sale? Dan kunnen wij u helpen!

Hoe werkt het?

  • Stuur foto's naar info@franksspullen.com, via Facebook Messenger of de Whatsapp chat op deze pagina. Voeg hier de volgende informatie aan toe:
    • Wanneer alles opgehaald moet worden
    • In welke regio/wijk de spullen staan
    • Uw telefoonnummer
  • Wij bekijken uw informatie en als we een mogelijkheid zien om zaken te doen, dan maken we graag een afspraak met u.
  • Tijdens deze afspraak komen we bij u langs om alle items te bekijken. Samen met u maken we een lijst van alles waar het om gaat. Na deze afspraak doen we u een aanbod. Dit is één bedrag voor alle items. Houdt u er rekening mee dat dit bedrag altijd onder de marktwaarde zal zitten. In ruil heeft u echter veel gemak bij het uitruimten van uw woning. Wij maken geen 'misbruik' van situaties. We doen iedereen die ons benadert een bod gebaseerd op dezelfde uitgangspunten.
  • Als u akkoord bent, dan komen we alles bij u ophalen op een dag dat het ons beiden schikt

Betaling

Wij betalen u een deel vooraf en een deel op de dag van ophalen. Zodra de ruimte of het huis leeg is, beschikt u over uw geld.

Voor wie?

Onze kracht zit hem in het ontzorgen tijdens lastige situaties. De personen en bedrijven met wij samenwerken krijgen een reëel (doch minder dan marktconform) bedrag voor de meubels, in combinatie met het werk dat wij verrichten om het huis of de bedrijfsruimte veegschoon op te leveren. Werkzaamheden waartoe de bedrijven of personen zelf niet in staat zijn, om welke reden dan ook: schoolgaande kinderen, gezondheid, personeelstekort, prioriteiten in bedrijfsvoering etc.

Samengevat verzorgen wij de hele verhuizing. Alleen in plaats van dat u het verhuisbedrijf (duizenden guldens) moet betalen, geven wij u geld toe, maar houden we de meubels ;-)

Doorlooptijd

Meestal gaan er 1 a 2 weken overheen voordat wij bij u langs zijngekomen en u ons bod heeft. Is de nood hoger? Laat dit dan meteen bij het eerste contact weten. Dan kijken wij hoe en of we sneller kunnen schakelen!

U heeft 1 of enkele items te koop

Het is niet dat we het niet willen, we kunnen gewoon niet bij u langskomen voor 1 of enkele items. De kosten die we dan moeten maken zijn hoger dan de mogelijke opbrengsten (en als we dat doen kunnen we heel snel stoppen met ons bedrijf). Het keerpunt hangt af van het soort items en aantal items. Soms komen we er uit met 6 items, soms komen we niet uit met een complete inboedel. Daarom kunt u vanaf een paar items altijd proberen of wij interesse hebben.

FAQ's

Koopt u ook kinderkleding en speelgoed? 
Wel als ze onderdeel zijn van een complete inboedel. Niet als enige of losse items

Ik kan de items ook zelf verkopen maar wil gewoon eens weten wat jullie ervoor bieden
Als u de items zelf kunt verkopen, dan levert u dit altijd meer op dan wanneer wij ze van u kopen. Onze 'verhuis- en opruim service' zit verwerkt in ons bod, daarnaast moeten wij natuurlijk ook nog een marge kunnen maken in onze winkel. 
Als het gemak van onze service u niets of niet veel waard is, dan zijn wij niet de aangewezen partij om mee samen te werken. 

Koopt u ook auto's
Nee wij kopen geen auto's over. Daarvoor beschikken we over te weinig technische auto kennis en we willen onze kopers wel eerlijk kunnen informeren over de betrouwbaarheid van een product. 

Ik heb een bedrijfsruimte van 1000m2 en dat is echt een grote chaos van stoffige meubels, doen jullie dat ook? 
Kom maar op! 

Werken jullie in constignatie?
Wij werken zo min mogelijk in constignatie. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en is alles meteen afgehandeld. Helemaal als u het eiland af gaat is dat wel zo prettig.

Soms vraagt een item of grootte van een partij echter wel om een 'in constignatie' constructie. Dat bespreken we dan meteen met u op het moment dat we u een bod doen voor de goederen. 

Hoe bepalen jullie de waarde van items? 
Wij zijn dagelijks actief met het monitoren van de prijzen van goederen op Curacao en in Europa. Daarnaast is Google onze grote vriend :-)

Ik wil tot de dag van vertrek graag in mijn eigen bed slapen, kan dat? 
Yes, dat kan! Het gebeurt vaak dat het ophalen van de inboedel in 2 delen plaatsvind, waarbij de essentiele zaken als bed en koelkast op de dag van vertrek worden opgehaald.