Ga je verhuizen? Het eiland af? Is een geliefde overleden? En wil / moet je de volledige inboedel van je woning kwijt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Alles, tot en met de lampjes aan de muur, halen we voor je op. Op een dag die we samen hebben afgesproken. Wellicht wel de laatste dag voordat je vliegt, zodat je zo lang mogelijk in je eigen bed kunt slapen. Of juist gefaseerd, verdeeld over enkele weken. Zodat je rustig aan kunt opruimen. 

Hoe werkt het? 

  • Stuur ons een berichtje per Whatsapp, Facebook chat of email met hierin
    • Foto's van items waar het om gaat
    • Aanvullende informatie die relevant kan zijn, zoals merken, schade, de datum dat het huis leeg moet zijn, de wijk waarin de woning staat (handig voor ons om meteen in te kunnen schatten wanneer we in de buurt zijn om te komen kijken).
  • We komen vervolgens bij je langs en lopen dan samen met je door het huis. 
  • Je ontvangt daarna van ons een voorstel (1 bedrag voor alles). 
  • Het is een go of no go

Note: Houdt er rekening mee dat zelf verkopen via Facebook meer zal opleveren (in ieder geval lijkt dit zo op het eerste gezicht als je rekent met de prijzen van de mooie items). Wil je de reële marktwaarde voor je items of zo veel mogelijk geld? En / of heb je tijd alles zelf via Facebook te verkopen? Dan moet je het absoluut ook zelf gaan verkopen. Wij zijn dan niet jouw partner. 

Want! 

Wij helpen op een andere manier: je schakelt ons in als je iets zelf niet overziet of kunt (oftewel: je hebt echt een probleem), gemak en geen gedoe: 1 partij, 1 contactpersoon, 1 financiële transactie, zelf koffie drinken en je huis is helemaal leeg (geen restanten waar je mee blijft zitten) en je krijgt nog geld toe ook. 

Hoe relaxt en leuk kan remigreren of verhuizen zijn? ;-) 

mannen tillen