Spullen verkopen

Particulier

Heeft u een uitdagend project? Zoals het leeghalen van uw woning omdat u gaat (re)migreren? Of heeft u veel spullen over omdat u grondig aan het opruimen bent? Neem contact met ons op via mail, Whatsapp of kom langs in de winkel. Stap 1: Stuur ons foto's zodat we een goed beeld hebben van waar het om gaat. Daarna stemmen wij de (financiele) mogelijkheden met u af. Vaak komen wij ook even bij langs om de items met eigen ogen te bekijken.

Neem contact op

Bedrijf

Manage je een hotel, restaurant of ander soort bedrijf en moet je veel spullen in een keer kwijt ivm een grote renovatie? Dan komen wij graag in contact! Wij kunnen je al het werk uit handen nemen, van het inpakken tot afvoeren van het afval aan toe. De opbrengsten van de verkoop delen we, of we nemen alles in een aankoop van je over.

Neem contact op

Faillissement / curator

Insel Air, Otro Kara, TOTTO, The Cheesery, Wimco, Banco di Orinoco... een greep uit de faillissementen waar wij de curator hebben geholpen, door de verkoop van alle activa in het bedrijf. Heeft u een faillissement af te wikkelen? Dan komen wij graag langs om de mogelijkheden en werkwijze door te spreken.

Neem contact op